Senaste nytt från utställningsfronten 2020

2. Mar, 2020

Så gjorde B Baccio Di Luna debut på MY Dog

Luna - B Baccio Di luna, ägd av familjen Råden debuterade i valpklass på My Dog i Göteborg och blev Bäst i motsatt kön - BIM-valp för domaren Åke Cronander med en fin kritik.

Soya blev slagen av sin fantastiska dotter Multichampion och Multivinnare Bonebreakers Campionessa - Elektra som vanligt fantastiskt fint uppvisad av sin husse Martin Nilsson.
Elektra blev Bästa tik och Bäst i motsatt Kön vid Lagottospecielaen den 12/8 2017 för rasspecialisten Reneé Willes. Elektra blev slagen av sin pappa Multivinnaten och Multichampionen Cisco.
Bild: Maria Bergström

Soya nu fyllda 7 år och redan klar champion i skönhet blev 4:e Bäst tik av ca 30 st och fick med sig tre fina rosetter hem.
Bld: Maria Bergström

2017 kunde inte börjat bättre!!! Vilken bragd.
Multivinnare/Multichampion Bonebreakers Campionessa - Elektra blev Best In Show - 3 av 2800 deltagande hundar på My Dog i Götebord den 7/1 för rasspecialisten Reneé Willes. Ras- och gruppdomare

Nya framgångar för mina hundar!

Soya BIM o Bazolo Dioro Di Mario BIR

Elektra med husse Martin åkte till hundutställning i Danmark och tävlade om titeln Köpenhamnsvinnare 2015, och det gick ju bra.

Elektra blev Bäst i Rasen med CERT och CACIB för domaren Horst Kliebenstein, Tyskland. Inte nog med det!

I finalringen senare på dagen tog de en hög placering för domaren  Mikael Tranholm. Han placerade dem som 2:a i grupp 8 - BIG-2. Vilken bedrift! 

 Och som hon rör sig - fina, glada och duktiga Elektra. Tack för att ni tog er dit Martin. Ännu en titel fick ni  med er hem - KBHV 2015.

De gjorde det! WOW.

Så blev Elektra BIR.

Samma dag som Martin och Elektra tävlade i Norge höll vi Bonebreakersfanan högt på vår favoritö Öland.

Soya- C.I.B  blev Bäst i rasen av ca 30 anmälda lagotto för domaren jan Herngren- Även Malla - B Calza Di Lana deltog, vann unghundsklasskonkurrensen med Excellent men fick inget CK och fick därför inte tävla vidare. 

Vilken bra helg vi haft.

Soya blev Bäst i Rasen på Öland

Så fick vi en Europajuniorvinnare-2015 vid utställningen i Norge den 5 september. Domare: Hans van der Bergh

We got an European Junior Winner 2015!

Grattis Martin med Bonebreakers Campionessa - Elektra till ännu en fin titel. De vann och blev nummer1 en stor juniorklass med tikar, Elketra fick CK och Vinnartitel EUJW -2015 .

 

Elektra erövrar ny titel på Europautställningen 2015

Husse Martin med sin stolthet Elektra. Snygga tillsammans.

Nu är utställningssäsongen i full gång igen. Har inte riktigt hunnit med att uppdatera som jag tänkt, men här kommer lite nyheter om Bonebreakershundar.

Den 1 mars 2015 deltig Bonebreakers Campionessa - Elektra och husse Martin Nilsson på Puppy of the Year 2014, i Vinterträdgården på Grand Hotell.  
Både jag som uppfödare och Annie Ahleberg som har Elektras pappa, den vinstrika och vackra Champion Cisco var med och jhejade på dem, liksom Elektras matte Annette. Vilken härlig dag det var, även om de inte kom till final. Så många unga vackra hundar deltog i denna tävling.

Puppy of the year 2015

Så här fina var husse och Elektra på Grand. Den stora rosetten fick de med hem till Vinslöv.

Här deltog Bonebreakers Campionessa och fick excellent, vann juniorklassen och fick Certifikatkvaliteé för domaren Tina Permo.

Malmö den 28 mars

Här fick vi en Svensk Juniorvinnare 2014 i B Campionessa - Elektra för domaren Svend Löwenkjaer. Elektra vann en stor juniorklass med excellent och CK ch erhöll då den eftertraktade titeln. 

Min egen B Calza Di Lana fick excellent men blev oplacerad i juniorklassen. 

Fina veteranen C.I.B. Bonebreakers Tentatore - Tore 9,5 år, ägare Anki Åberg vann av hanarna i veteranklass och blev Svensk Veteranvinnare 2015.  

Svenska Vinnarutställning i Kista den 4 mars

Fin rosett till juniorvinnaren

Här fick vi en Svensk Juniorvinnare 2014 i B Campionessa - Elektra för domaren Svend Löwenkjaer. Elektra vann en stor juniorklass med excellent och CK ch erhöll då den eftertraktade titeln. 

Min egen B Calza Di Lana fick excellent men blev oplacerad i juniorklassen. 

Fina veteranen C.I.B. Bonebreakers Tentatore - Tore 9,5 år, ägare Anki Åberg vann av hanarna i veteranklass och blev Svensk Veteranvinnare 2015.  

Glad uppfödare vid utställningen i Kista med våra nya små stjärnor . De kommer att visas en hel del under 2015, och kanske kommer några fler syskon att komma med också.

Så kom då beviset på att Dippa Ch Bonebreakers Eccellenza blivit Årets Vinstrikaste Veteran inom rasen 2014. Men det var inte nog med det, eller hur Martin?