Just nu njuter jag av Malla och hennes 5 mysiga valpar efter Lagottessa Luppolo -Theo. Det händer nya saker varje dag i valparnas utveckling. Om några veckor är det dags för de små söta valparna att komma till sina nya familjer och börja hundlivet på egen hand utan duktiga och snälla mamma Malla.

Nu är Malla parad med Theo och i mitten av december hoppas vi på valpar hos oss på Bonebreakers. Läs mer under Valpkull.
karin.bonebreakers@gmail.com .
Skriver du i gästboken ser jag ditt meddelande men vill helst ha kontakt på min gmail.

Nu är Malla tillbaka i vardagen och arbetar med våra elever. När det börjar närma sig valparnas ankomst så får Malla lov från sina fina elever i ca 3 månader..

Nu är Mlla parad med Theo och i mitten av december hoppas vi på valpar hos oss på Bonebreakers. Läs mer under Valpkull.
karin.bonebreakers@gmail.com .
Skriver du i gästboken ser jag ditt meddelande men vill helst ha kontakt på min gmail.

Nu är Malla tillbaka i vardagen och arbetar med våra elever. När det börjar närma sig valparnas ankomst så får Malla lov från sina fina elever i ca 3 månader..

Malla och Soya gungar

Orädda glada hundar som gillar att pröva på allt möjligt på våra promenader är något jag gillar. Malla är en mycket smart, arbetsvillig och påhittig liten lagottotjej. Soya är snäl och tryggl, människoälskare, och tar det mesta med stort lugn.

Vilken bragd! 2017 kunde inte ha börjat bättre.
Martin med sin fina CH Bonebreakers Campionessa - Elektra vann Bäst i Rasen, Bäst i Grupp 8 och slutade som Best In Show -3 för domaren Reneé Willes, av ca 4270 anmälda hundar på My Dog i Göteborg den 7 januari. Jag är så stolt och tacksam för hur fint ekipage de är tillsammans.

Nu är Malla vuxen, och har under sommaren 2016 hunnit med att bli Svensk och Dansk Utställningschampion på 1 månad.

Mer om kennel Bonebreakers -välkommen in och titta på kennelns hemsida.

Soya och Malla en vanlig dag hemma.

Hemma hos mig på kennel Bonebreakers föder jag upp en kull lagottovalpar när tid finns i mitt liv. Det är alltid noga planerat, genomtänkt och efterlängtat.

När valparna säljs brukar jag säga att man köper inte bara en valp och går härifrån. Nej, man köper ett " kit" som innebär hjälp med pälsvård, hur hunden ska fostras samt allt annat som man kan behöva som ny hundägare. Sedan vill jag gärna att de hundar som  jag säljer ska ställas ut någon gång samt ögonlysas, höftledsröntgas och göra BPH (beteende, peronlighet på hund )- en mentalbeskrivning för att visa vad hundar från min kennel står för.

 Jag väljer mina blivande ägare till Bonebreakershundar lika väl som de väljer att köpa en ny familjemedlem från kennel Bonebreakers. Känner du att er familj skulle vilja ha en hund att arbeta med, kanske visa på utställning samt ha som en riktigt trygg och glad kompis är du välkommen att höra av dig. Nästa kull är planerad till våren 2017 och med Malla, min terapi- och skolhund som mamma. Jag lägger ingen tid på att välja valpköpare eller ta emot besök för att träffa mina hundar, innan parning är genomförd och jag vet att Malla är dräktig. Är du intresserad av valp från min kennel, hör av dig när du ser att jag lägger ut nyheter om att Malla är dräktig.

Vill du läsa mer om mina framgångsrika år med Våfflan - Multivinnare Cobby´s Cirena och hennes avkommor som blev starten till kennel Bonebreakers fina framgångar, gå in på min gamla hemsida

www.lagottoromagnolo.se

 

Flera av mina tidigare valpköpare från det att jag startade med uppfödning av rasen i början på 2000-talat har idag egna framgångsrika kennlar.

 Kennel Quintinus, Kennel Tufflaz, Kennel Labbjoys, Kennel LaGottis och Kennel Lagottessa har alla startat med hundar från min fina tik Cobby Cirenas linjer. Det känns väldigt roligt.

Med vänlig hälsning

Karin Lindahl