10. feb, 2018

Och plötsligt gick tiden så fort - dags för nya hem!

Så har då valparna varit hos oss i 8 veckor. Tyvärr hade jag väldiga problem med uppkopplingen till Internet då vi var i vårt hus på Öland så inläggen därifrån blev inte många .😥 

Tiden där var ljuvlig för oss alla och valparna klarade resan ur bra som helst både upp och ned till ön. Inte ett pip från någon  under nästan 5-6 timmar, ingen kräktes eller var rädd. De läg tryggt ihop i sin bur och snusade och sov. 

Nu har vi varit tillbaka hemma sedan nästan en vecka och de kände nog igen sig i mitt kök, för det var inga problem alls.  De har sovit 22.30 - 07.15 i stort sett varje natt, helt tysta utan sin mamma. När jag kommit in till dem har de fått komma ut i hela köket , kissat och bajsat på tidningarna och sedan ätit sin välling. 

De är nu besiktigade av veterinär,och det var utan anmärkning på dem. Alla killar hade sin kulor nere just nu, inga svansknyckar, navelbråck eller annat så det känns så bra. 

Nu har tre av fem åkt till sina nya familjer, och nog saknar Malla sina små en del, hon går runt och piper lite ibland, hon har verkligen gillat mammarollen. Jag tror att en trygg och nöjd mamma för trygga valpar.  Malla ammar fortfarande de två som just nu ligger här på golvet och sover. På Öland gick vi ca 5 km varje dag så Malla är nu i fin form inför arbetet i skolan som börjar redan på måndag förmiddag. Då vet jag några små elever som kommer att bli riktigt glada.

Jag kommer att följa de fem i sina nya familjer med spänning. Önskar dem stort lycka till med de små Mallgrodorna.❤