Nu blir det snart valpar hemma hos oss hoppas vi

Idag har vi varit på Anicura i  Kalmar och  gjort ultraljud på Mallas mage för att se om det växer några valpar där inne. 

Och minsann, minst 5 stycken små valpar såg veterinären. Nu hoppas vi på en fortsatt lugn och fin dräktighet för Malla och att det föds ett gäng med nya friska och starka små  Bonebreakersvalpar här hos oss runt den 8 juni.

Flera av valparna är tingade sedan länge,  så nu väntas det med spänning lite runt om i landet.

Uppdateringar kommer! 

Nu är Malla parad och vi hoppas på valpar i början av juni 2019

Hej, jag är Uffe!

Malla är nu parad med Lingotto Dòro Hallifax Hill SE 40440/2015, och nu hoppas vi på valpar i början av juni. Uffe ägs av Camilla Karlsson och de bor utanför Kalmar. Där lever Uffe  ett aktivit och härligt liv med sin matte och husse och sin lagottokompis Ebon. Uffe har A höfter, är ögonlyst utan anmärkning -UA och har gjort ett bra MH (mentalbeskrivning).

Uffe tävlar både på hundutställningar ibland när matte hinner, men framför allt tränar de rally och andra roliga aktiviteter för en lagotto. När de går i de fina skogarna hemma där de bor letar Uffe och Ebon efter Hjorttryffel nästan varje dag, och hittar massor så klart.

Jag föll för Uffe då han kom till mig för att klippas inför en utställning och han stod lös på bordet under 1,5 timmar och bara var glad. Hur ofta träffar jag på sådan hundar? Inte allt för ofta kan jag tala om. Att han sedan har en massa bra saker både i sin stamtavla och som typ av lagotto avgjorde sedan mitt val. Detta blir, om det blir valpar, vilket det borde bli efter två väldigt lugna och fina parningar, Uffes första kull.

VI ser fram emot att få små Malla - Uffevalpar i början av juni och leveransklara i början av augusti.  Flera familjer som väntar på valp från den kommande kullen följer oss nu spänt.

Jag kommer att uppdatera sidan kontinuerligt och sedan blir det en valpsida med Malla och Uffes valpar.