Samtliga av vårens kurser är inställda tills efter sommaren.

På grund av Covid19 är samtliga av mina planerade kurser inställda fram till 31 juli, då jag själv tillhör riskgrupp.. Lev väl och ta hand  om er. Vi hörs igen.

Så här ska en lagotto se ut i pälsen för att vara rastypisk.
På bilden Bonebreakers Mediatore - Tore som är tryffelhund på Gotland och vinstrik utställningshund

Ibland får man ta till lite extra trick för att hunden ska vänja sig vid hantering. Allt är bättre än fasthållande och hårda tag.

Höstens program 2020 hos Karins Hundvård

3. Feb, 2020

INSTÄLLT! Klippkurs i Stockholm

Lördagen den kommer jag att ha en klippkurs för lagottoägareoch deras hundar mellan kl. 10-16 på Dog Planet, Valhallavägen 192 på Östermalm i Stockholm. Kursen innehåller både handklippning och maskinklippning. Du ska ha med dig egen hund Kursen är i stort sett fullbokad, men du kan kontakta mig om du är intresserad. karin.bonebreakers@gmail.com
Kurskallelse med all information om dagen skickas ut ca 1 månad före kursstart. Välkommen på en dag helt i lagottorasens tecken.

3. Feb, 2020

INSTÄLLT! Lagottodag på Saxnäs bhk Öland lördag den ???

Lördag den blir det en lagottodag på Saxnäs brukshundklubb. Vi träffas 10.00 och håller på till ca 16.00.
Kostnad för dagen är 800 kr för en ägare med hund, ( ytterligare familjemedlem kostar 100 kr extra).Dagen innehåller ett smörgåsbord för dig som är sugen på att bygga på din relation med din lagotto och få en nöjd och följsam hund.
Lunch kan beställas eller medtages egen lunchkorg.
Program: Jag visar pälsvård och ger klipptips ca 2 timmar på förmiddagen. Hantering, ta bort tovor, göra ren öron och klippa klor. Det ni inte hinner med på era egna hundar under dessa timmar, får ni färdigställa hemma. jag ger personliga tips till alla deltagare.
Tipspromenad, ringträning, prova på rallylydnad, konster och trick, välj rätt sak, lätt lydnad och lekar. Frågestund och tryffelfilm om vi hinner. Låter det roligt, boka in datumet redan nu i din almanacka. Hör av dig med ett mejl så jag kan skicka kallelsen till er ca 1 månad innan kursdagen.
Först till kvarn, begränsat antal deltagare.
karin.bonebreakers@gmail.com